Horizontaal logo van Aensõ

Over Aensõ

Onze drijfveer

Tijdens ons werk merken wij zo vaak dat autolak onnodig wordt beschadigd doordat mensen hard moeten boenen om vuil te verwijderen of de auto door de krasstraat halen omdat ze de tijd/motivatie niet kunnen vinden om de auto te wassen. 

De reden dat wij deze webshop voor producten van de Aensõ lijn zijn begonnen is dat wij iedereen het plezier dat wij elke dag ervaren ook willen geven tijdens het wassen van hun auto.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mede-Eigenaar Jouri kijkt naar de glans op een schone auto.
Aensõ Insern om wielen schoon te maken

Hoe realiseren wij dit

Wat ons het meeste plezier geeft in ons werk is het feit dat wij met de juiste stappen en de juiste producten tot het beste resultaat kunnen komen zonder hier enorm veel energie in te steken. De producten doen het werk. 

Door met de producten van Aensõ aan te bieden geven wij alle thuis detailers de kans om met hoogwaardige producten hun auto te kunnen wassen. Dit maakt het wasproces niet alleen efficiënter, maar ook leuker maakt.   

Wat doen wij dan precies?

Om de producten van Aensõ aan te kunnen bieden zijn wij naast onze werkzaamheden als detailer en PPF/Wrap specialist bezig met ons team om jou kennis te laten maken met het vak van detailing. Wij leren jou hoe je onze producten moet gebruiken, geven je algemene tips en informatie over detailing en staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden. 

Nadat de projecten in de werkplaats klaar zijn zorgen wij ervoor dat alle bestellingen zo snel mogelijk op de post gaan zodat jij thuis snel aan de slag kan met de detailing producten van Aensõ. 

Detailer Serge aan het werk

Word een expert met Aensõ

Mede-Eigenaar Jouri kijkt naar de glans op een schone auto.

Wat is Car Detailing?

Car detailing is een grondige reiniging en verzorging van je auto, waarbij zowel het interieur als het exterieur wordt schoongemaakt en gepolijst. Het doel van Car detailing is om de auto in topconditie te brengen en te behouden. We vertellen je in dit blog alles dat je moet weten over detailing!

Reinigingsproduct zonder wax, siliconen of glijmiddelen

Buzz Off! Insecten op je auto verwijderen

De aanwezigheid van insecten op je auto kan niet alleen vervelend zijn, maar ook schade aan de lak veroorzaken. Gelukkig zijn er verschillende manieren om insecten te verwijderen van je auto zonder de lak te beschadigen. Zo is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de oplossing geschikt is voor het type lak van je auto en om de oplossing niet te lang op het oppervlak te laten zitten om schade te voorkomen. In dit blog lees je alles over hoe je insecten kunt verwijderen van je auto, dus lees snel verder om een echte thuis detailer te worden!

Detailing producten van Aensõ voor het beste resultaat

Was jouw auto met de detailing producten van Aensõ en trakteer jezelf op een efficiënte en leuke manier om je auto te wassen. Met de hoogwaardige detailing producten van Aensõ haal je het meeste uit je wasbeurt en voorkom je krasjes en doffe plekken in de lak. 

Wil jij weten hoe je op de juiste manier je auto kunt schoonmaken?

Meld je dan aan en mis geen enkel blog!

Serge Langendoen in een auto

We zullen nog meer blogs posten over de Pre-wash, de two-bucket-method, over hoe je je auto wast in de zon, hoe je deze beschermt en nog veel meer!