Horizontaal logo van Aensõ

Over onze verkooppunten

Aensõ als onderdeel van Modesta

Modesta is sinds 2005 wereldwijd een grote ontwikkelaar van professionele detailingproducten voor bescherming van autolak of andere voertuigen. Inmiddels heeft Modesta de zelf-ontwikkelde detailinglijn van Aensõ aan het assortiment toegevoegd. Een erkend bedrijf binnen de industrie met een kwalitatieve lijn detailingproducten voor bedrijven én particulieren. 

De producten van Aensõ worden door hoogstaande detailers wereldwijd gebruikt met tevreden klanten als resultaat. 

 Geïnteresseerd in dealerschap van Aensõ? Sluit je aan bij ons dealernetwerk in de Benelux!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Een interieur detailings product die kan worden gebruikt om het interieur van motorvoertuigen in één stap te reinigen en te beschermen.

Aansluiten bij ons netwerk

Met ons bedrijf “Ride and Shine Detailing” zijn wij distributeur van het merk Aensõ. Ons bedrijf is gevestigd te Moordrecht aan de westbaan op het industieterrein: “Gouwe Park”. Op de kaart hiernaast laten wij zien hoeveel detailers er inmiddels gebruik maken van de detailingproducten van Aensõ binnen de Benelux. 

Heb je zelf een detailingstudio en wil je graag gebruik maken van de professionele detailingproducten van Aensõ? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of bijstaande contactgegevens. We bespreken de mogelijkheden en wie weet sta je hier binnenkort ook bij ons op de website!

Maak kennis met Serge Langendoen

Mijn naam is Serge Langendoen en sinds 2009 ben ik werkzaam als exclusieve detailing specialist in Nederland. Dit beroep is voor mij begonnen vanuit een passie voor auto's in combinatie met het streven naar perfectie. Alle potentie halen uit de lak op gebied van glans en bescherming is waar ik mij dagelijks mee bezig houd. Mijn passie en drijfveer en resultaten hebben ervoor gezorgd dat de meest exclusieve klanten wereldwijd mij hebben weten te vinden.

Het behandelen van deze auto's doe ik al jaren met diverse car detailing producten waaronder Aensõ. Aensõ maakt mijn werk gemakkelijker en behaalt het beste resultaat gedurende én na het wassen. Samen met mijn compagnon Youri breng ik via deze webshop de car detailing producten van Aensõ naar jou, de toekomstige thuis detailer.

~ Serge Langendoen, eigenaar van Ride And Shine Detailing
Mijn naam is Serge Langendoen en sinds 2009 ben ik werkzaam als exclusieve detailing specialist in Nederland. Mijn passie, drijfveer en resultaten hebben ervoor gezorgd dat de meest exclusieve klanten wereldwijd mij hebben weten te vinden. Het behandelen van deze auto's doe ik al jaren met diverse car detailing producten waaronder Aensõ. Aensõ maakt mijn werk gemakkelijker en behaalt het beste resultaat gedurende én na het wassen. Samen met mijn compagnon Youri breng ik via deze car detailing shop de detailing producten van Aensõ naar jou, de toekomstige thuis detailer.

- Serge Langendoen, eigenaar Ride And Shine Detailing

Maak kennis met Youri den Otter

Mijn naam is Youri den Otter en al ruim 10 jaar zit ik in het vak van bestickering, reclamebelettering en het toepassen van protectiefolie en wrapfolie. Deze werkzaamheden voer ik uit in openbare ruimtes, op metro wagons, trainingskampen van defensie, en vanwege mijn grote passie voor de automotive pas ik mijn diensten bovenal veel toe op auto’s.

Voordat het toepassen van Paint Protection Film (PPF), een wrap of andere bestickering op een auto goed blijft zitten moet een auto van tevoren grondig worden gereinigd. De ontwikkelde formule van de Aensõ producten in samenwerking met de beste detailers ter wereld maakt Aensõ een detailing lijn waar ik achter sta en om deze reden breng ik samen met mijn compagnon Serge Langendoen deze producten naar jou, de toekomstige thuis detailer.

- Youri den Otter, eigenaar Presto Dimensions
Mijn naam is Youri den Otter en al ruim 10 jaar zit ik in het vak van bestickering, reclamebelettering en het toepassen van protectiefolie en wrapfolie. Een auto moet goed worden gereinigd voordat wij een wrap, PPF of andere bestickering op een auto toe kunnen passen. De ontwikkelde formule van de Aensõ producten in samenwerking met de beste detailers ter wereld maakt Aensõ een detailing lijn waar ik achter sta en om deze reden breng ik samen met mijn compagnon Serge Langendoen deze producten naar jou, de toekomstige thuis detailer.

- Youri den Otter, eigenaar Presto Dimensions

Aensõ verkooppunt worden

Neem contact met ons op via onderstaand formulier of benader ons direct via de
vermeldde contactgegevens om de mogelijkheden te bespreken!

Showroom

RMore B.V.
Westbaan 260
2841 MC Moordrecht
Nederland

Contact

Gegevens

KVK: 75044277

Hoogwaardige detailing producten van Aensõ

Was jouw auto met de professionele detailingproducten van Aensõ en trakteer jezelf op een efficiënte en leuke manier om je auto te wassen. Met de hoogwaardige detailingproducten van Aensõ haal je het meeste uit je wasbeurt en voorkom je krasjes en doffe plekken in de lak. 

Wil jij weten hoe je op de juiste manier je auto kunt schoonmaken?

Meld je dan aan en mis geen enkel blog!

Serge Langendoen in een auto

We zullen nog meer blogs posten over de Pre-wash, de two-bucket-method, over hoe je je auto wast in de zon, hoe je deze beschermt en nog veel meer!