Horizontaal logo van Aensõ

Neem contact op

Showroom

RMore B.V.
Westbaan 260
2841 MC Moordrecht
Nederland

Contact

Gegevens

KVK: 75044277

"Wij leren onze klanten alles over cosmetisch onderhoud"

Heb jij behoefte aan passend advies of heb jij specifieke vragen over jouw was proces?  Neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord!

De wasstraat? Wij noemen het de krasstraat. De hoeveelheid swirls (lichte krasjes) die de wasstraat op jouw lak achterlaat wordt onderschat en is veel werk om weg te werken. Doe jezelf en jouw auto een plezier en was je auto met de hand.
Lees verder

De zon zorgt ervoor dat het drogingsproces sneller verloopt. Dit zorgt voor opgedroogde druppels welke, indien niet snel verwijderd, flink kunnen inbranden in jouw lak. Er zijn wel tips om dit te voorkomen. 

De belangrijkste tip die wij jou kunnen geven is om twee emmers en een washandschoen te gebruiken. Vul één emmer met Aensõ autoshampoo en vul de ander met lauw/warm water. Spoel na elk paneel de washandschoen uit zodat vuil en zand je autolak niet bekrast. (Het dak en de motorkap tellen voor 2 panelen!)
Lees verder

Afhankelijk van de materialen van jouw interieur kun je diverse producten gebruiken. De Aensõ core interior dressing is een interieur reiniger voor alle oppervlakten. Let op dat deze interieur reiniger niet werkt als lederherstel. Hiervoor zijn andere producten nodig. Deze producten worden later toegevoegd aan onze collectie. 

Koude lucht bevat weinig vocht. Wanneer de autoruit afkoelt tot onder nul bevriezen deze kleine druppels relatief snel en zul je moeten krabben.

De “two bucket method” is een was methode waarbij twee emmers worden gebruikt om de doek, spons of washandschoen mee uit te spoelen voordat deze in de emmer met sop wordt gedoopt. Op deze manier voorkom je krassen in de lak en hou je je sopje goed schoon.

Welke producten jij nodig hebt om jouw auto te wassen hangt af van hoe ver je wilt gaan. Elk product van de Aensõ detailing lijn heeft een eigen functie en zorgt voor een beter resultaat óf maakt het was proces gemakkelijker. Voor het exterieur raden wij aan de auto eerst goed af te spuiten met de tuinslang (of hogedruk indien mogelijk), deze vervolgens in te spuiten met de Polaris Snow Foam welke je na enkele minuten wachten afspuit om vervolgens met Aensõ One Shampoo óf Aensõ Halo Hydrophobic Shampoo (afhankelijk van de coating op de auto) de auto te wassen. 

Na het wassen van je auto kun je de lak beschermen met Aensõ Gleam Detailing Spray

De producten van Aensõ zijn dusdanig milieuvriendelijk dat deze geen schade toebrengen aan de riolering of het grondwater vervuilen.

Wil jij weten hoe je op de juiste manier je auto kunt schoonmaken?

Meld je dan aan en mis geen enkel blog!

Serge Langendoen in een auto

We zullen nog meer blogs posten over de Pre-wash, de two-bucket-method, over hoe je je auto wast in de zon, hoe je deze beschermt en nog veel meer!