Horizontaal logo van Aensõ
Add to Wishlist

Aensõ voordeelpakket exterieur maxi

54.95

Detailing producten zoals je deze nog nooit ervaren hebt.

Productomschrijving

Wat is Aensõ voordeelpakket exterieur maxi? Aensõ voordeelpakket exterieur maxi is een combinatie van vier producten die speciaal zijn samengesteld om uw auto schoon te maken, te beschermen en te laten glanzen. Het pakket bevat Aensõ One Shampoo, Aensõ Gleam Detailerspray, Aensõ Pureview Raamreiniger en Aensõ Polaris Snowfoam.

Aensõ One Shampoo is een speciaal geformuleerde wasmiddel voor auto’s. Het maakt gebruik van milde formuleringen die zorgen voor een grondige reiniging van het oppervlak van de auto zonder schade te veroorzaken. Aensõ Gleam Detailerspray is een snel drogende spray die is ontworpen om krassen en vlekken te verwijderen en een glanzende finish te creëren. Aensõ Pureview Raamreiniger is speciaal ontworpen voor het reinigen van ruiten, het product is effectief in het verwijderen van vuil, stof en vegen. Aensõ Polaris Snowfoam is een speciaal geformuleerde reiniger die is ontworpen voor het verwijderen van vuil, stof, vet en andere verontreiniging van het oppervlak van de auto zonder beschadiging te veroorzaken.

Met deze combinatie van producten kun je de auto grondig reinigen, beschermen en laten glanzen. De producten zijn samengesteld om samen te werken en een optimaal resultaat te leveren. Het is een complete oplossing voor het wassen, reinigen en beschermen van je auto!

Aensõ voordeelpakket exterieur maxi biedt een complete oplossing voor het wassen, reinigen en beschermen van uw auto, met professionele kwaliteit producten die veilig zijn voor gebruik en gemakkelijk te gebruiken zijn. Bovendien is het een voordelige manier om al deze producten in een keer te kopen in plaats van apart, en zo kunt je geld besparen.

Dit complete pakket voor het exterieur bestaat uit de volgende producten.

Bekijk ook:

Bekijk ook:

Wil jij weten hoe je op de juiste manier je auto kunt schoonmaken?

Meld je dan aan en mis geen enkel blog!

Serge Langendoen in een auto

We zullen nog meer blogs posten over de Pre-wash, de two-bucket-method, over hoe je je auto wast in de zon, hoe je deze beschermt en nog veel meer!