Horizontaal logo van Aensõ
Add to Wishlist

Aensõ voordeelpakket exterieur basis

49.95

Detailing producten zoals je deze nog nooit ervaren hebt.

Productomschrijving

Wat is Aensõ voordeelpakket exterieur basis? Aensõ voordeelpakket exterieur basis is een combinatie van drie producten die speciaal zijn samengesteld voor het handwassen van je auto en deze schoon te maken en te beschermen. Het pakket bevat Aensõ One Shampoo, Aensõ Isern Velgreiniger en Aensõ Polaris Snowfoam.

Aensõ One Shampoo is een speciaal geformuleerde wasmiddel voor auto’s. Het maakt gebruik van milde formuleringen die zorgen voor een grondige reiniging van het oppervlak van de auto zonder schade te veroorzaken. Aensõ Isern Velgreiniger is speciaal ontworpen voor het reinigen van velgen en remklauwen. Het product is effectief in het verwijderen van vuil, stof en brake dust. Aensõ Polaris Snowfoam is een speciaal geformuleerde reiniger die is ontworpen voor het verwijderen van vuil, stof, vet en andere verontreiniging van het oppervlak van de auto zonder beschadiging te veroorzaken.

Met deze combinatie van producten kun je de auto grondig reinigen en beschermen, je kunt je auto wassen met de shampoo, de velgen reinigen met de Isern Velgreiniger en de auto schuimen met de Polaris snowfoam voor een grondige reiniging van de auto. De ideale combinatie om je auto met de hand te wassen!

Aensõ voordeelpakket exterieur basis biedt een complete oplossing voor het reinigen en beschermen van je auto, met professionele kwaliteit producten die veilig zijn voor gebruik en gemakkelijk te gebruiken zijn. Bovendien is het een voordelige manier om al deze producten in een keer te kopen in plaats van apart, en zo kunt je geld besparen. De combinatie van de shampoo, velg reiniger en snowfoam zorgt ervoor dat je auto grondig gereinigd wordt en dat je velgen en remklauwen vrij blijven van vuil en stof, wat zorgt voor een aangenamer uiterlijk en een langere levensduur. In het algemeen is Aensõ voordeelpakket exterieur basis een geweldige oplossing voor iedereen die op zoek is naar een complete set van producten om hun auto te reinigen en te beschermen.

Dit basispakket bestaat uit de meest gangbare producten uit het assortiment van Aensõ:

Bekijk ook:

Bekijk ook:

Wil jij weten hoe je op de juiste manier je auto kunt schoonmaken?

Meld je dan aan en mis geen enkel blog!

Serge Langendoen in een auto

We zullen nog meer blogs posten over de Pre-wash, de two-bucket-method, over hoe je je auto wast in de zon, hoe je deze beschermt en nog veel meer!