Horizontaal logo van Aensõ
Add to Wishlist

Aensõ Vega Odour Neutralizer

17.95

Detailing producten zoals je deze nog nooit ervaren hebt.

Productomschrijving

Wat is Aensõ Vega Odour Neutralizer? Aensõ Vega Odour Neutralizer is een geurneutralisator voor binnen die speciaal is ontworpen om geuren te verwijderen die veroorzaakt worden door bacteriën, micro-organismen, lichaamsgeur en organische en anorganische verbindingen. Dit product maakt gebruik van een unieke formule die geuren direct neutraliseert, door het geurende molecuul te veranderen in een ongevaarlijk en aangenamere stof. Dit product is geformuleerd zonder gebruik van schadelijke chemicaliën, alcohol of geconcentreerde geurstoffen, het product is dus veilig voor gebruik.

Vega is een effectieve oplossing voor degenen die op zoek zijn naar een manier om ongewenste geuren te verwijderen uit binnenruimtes. Het product is eenvoudig te gebruiken, je kunt het gewoon op een sprayfles vernevelen in de ruimte, je kunt ook een paar druppels aan een diffuser toevoegen. Het product is te gebruiken voor een breed scala aan geurende situaties, waaronder geuren veroorzaakt door huisdieren, roken, voedsel, persoonlijke verzorging en meer.

Een groot voordeel van Vega is dat het niet alleen geuren verwijdert, maar ook helpt bij het voorkomen van terugkomende geuren. Dit komt omdat het product speciaal ontworpen is om de bron van de geur aan te pakken, in plaats van alleen maar de geur te maskeren.

Het 100% bio-gebaseerde actieve ingrediënt zorgt ervoor dat het product mild is en een uitstekende materiaalcompatibiliteit heeft, waardoor het veilig kan worden gebruikt op alle interieurdelen, inclusief plastic, stof, leer en vele andere.

In het algemeen is Aensõ Vega Odour Neutralizer een geweldige oplossing voor iedereen die op zoek is naar een manier om ongewenste geuren te verwijderen uit binnenruimtes. Het product maakt gebruik van veilige en effectieve formuleringen en is eenvoudig te gebruiken. Hierdoor is het een product dat zowel consumenten als professionele detailers aan zullen raden.

 

Hoe te gebruiken?

Spray op het oppervlak en laat drogen. Voor een optimaal resultaat een nacht laten drogen. Veeg eventueel overtollig product of resten weg met een microvezelhanddoek.

Niet gebruiken op hete oppervlakken of in vol zonlicht

Bekijk ook:

Bekijk ook:

Wil jij weten hoe je op de juiste manier je auto kunt schoonmaken?

Meld je dan aan en mis geen enkel blog!

Serge Langendoen in een auto

We zullen nog meer blogs posten over de Pre-wash, de two-bucket-method, over hoe je je auto wast in de zon, hoe je deze beschermt en nog veel meer!