Horizontaal logo van Aensõ
Add to Wishlist

Aensõ Smellike Airfreshners

15.95

Detailing producten zoals je deze nog nooit ervaren hebt.

Productomschrijving

Wat is Aensõ Smellike Airfreshners? Aensõ Smellike Airfreshners zijn een lijn van geurverspreiders die zijn samengesteld uit een fijne mix van aromatische oliën. Ze zijn ontworpen om de lucht in een ruimte een aangename geur te geven, en helpen om onaangename geuren te maskeren. Ze zijn verkrijgbaar in een breed scala van geuren zoals Framboos, Perzik, Kers en watermeloen.

Dit product is een effectieve oplossing voor degenen die op zoek zijn naar een manier om de geur van hun auto of andere binnenruimte aangenaam te maken. De geuren zijn natuurlijk en mild, gemaakt van aromatische oliën die zorgen voor een gezonde en natuurlijke geurbeleving. Je kunt kiezen uit een verscheidenheid aan geuren, zodat je de geur kunt selecteren die het beste past bij uw persoonlijke smaak en de gelegenheid. Smellike Airfreshners zijn ook eenvoudig te gebruiken, je kunt het gewoon op een sprayfles vernevelen in de ruimte, je kunt ook een paar druppels aan een diffuser toevoegen. Het product is veilig voor gebruik en kan worden gebruikt in veel situaties, waaronder thuis, op kantoor, in de auto en zelfs in een camper of boot. De Smellike zal zijn geur geleidelijk over dagen afgeven, tot enkele weken. 

 

Hoe te gebruiken?

Spray in een voertuig en geniet. Aanbrengen op textiele oppervlakken zoals tapijten verlengt het effect. Spuit niet rechtstreeks op harde oppervlakken zoals plastic, glas of leer. Veeg indien nodig weg. Smellike is een emulsie op waterbasis, het bevat geen zware oplosmiddelen of koolwaterstofdragers.

Verkrijgbaar in 6 geuren:

  • Aensõ Smellike Polaris (Framboos/Bessen)
  • Aensõ Smellike Animãte (Perzik/Mango)
  • Aensõ Smellike Gleam (Kers)
  • Aensõ Smellike Orbit (Watermeloen)
  • Aensõ Smellike Core (Banaan)
  • Aensõ Smellike Aquila (Lychee/Papaya)

Bekijk ook:

Bekijk ook:

Wil jij weten hoe je op de juiste manier je auto kunt schoonmaken?

Meld je dan aan en mis geen enkel blog!

Serge Langendoen in een auto

We zullen nog meer blogs posten over de Pre-wash, de two-bucket-method, over hoe je je auto wast in de zon, hoe je deze beschermt en nog veel meer!