Horizontaal logo van Aensõ
Add to Wishlist

Aensõ Revolve Tire Cleaner

17.95

Detailing producten zoals je deze nog nooit ervaren hebt.

Productomschrijving

Wat is Aensõ Revolve Tire Cleaner? Aensõ Revolve Tire Cleaner is een speciaal geformuleerde bandenreiniger die helpt bij het verwijderen van vuil, aanslag en hardnekkige vervuiling, zoals bandendressings en op wax gebaseerde markeringen van het oppervlak van de wielen. Dit product is ontworpen om banden te reinigen zonder dat dit schade toebrengt aan de wielen of de banden zelf. Het maakt gebruik van krachtige en veilige formule die ontworpen is om zelfs de hardnekkigste vervuiling te verwijderen, zonder gevaarlijke chemicaliën te gebruiken. Dit zorgt ervoor dat de banden er weer als nieuw uitzien en de wielen glanzen.

Revolve is een effectieve oplossing voor degenen die op zoek zijn naar een manier om hun banden te reinigen. Het product is eenvoudig te gebruiken en kan worden toegepast door het gewoon op een vochtige doek of spons aan te brengen en de banden in te wrijven. Het is ook veilig voor gebruik op alle soorten banden, zowel zomer- als winterbanden.

In het algemeen is Aensõ Revolve Tire Cleaner een geweldige oplossing voor iedereen die op zoek is naar een manier om hun banden efficiënt te reinigen. Het product maakt gebruik van veilige en effectieve formuleringen en is eenvoudig te gebruiken. Het laat een onberispelijke, satijnen en schone afwerking achter, klaar voor het aanbrengen van bandendressing. Hierdoor is het een product dat zowel consumenten als professionele detailers aan zullen raden.

 

Hoe te gebruiken?

Het product scheidt zich af bij kamertemperatuur. Goed schudden voor gebruik. Spray op het bandoppervlak en werk in met een zachte borstel. Een hardere borstel kan worden gebruikt als een grondige reiniging vereist is. Werk in secties. Afspuiten met hogedrukreiniger. Niet laten drogen op het oppervlak!

Ingrediënten

niet-homogene oppervlakteactieve stoffen <5%

Waarschuwing: Aensõ Revolve Tire Cleaner kan een allergische huidreactie veroorzaken. Vermijd daarom contact in ogen, op huid of op kleding. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Bekijk ook:

Bekijk ook:

Wil jij weten hoe je op de juiste manier je auto kunt schoonmaken?

Meld je dan aan en mis geen enkel blog!

Serge Langendoen in een auto

We zullen nog meer blogs posten over de Pre-wash, de two-bucket-method, over hoe je je auto wast in de zon, hoe je deze beschermt en nog veel meer!