Horizontaal logo van Aensõ
Add to Wishlist

Aensõ Pureview Glasscleaner

13.95

Detailing producten zoals je deze nog nooit ervaren hebt.

Productomschrijving

Wil je het interieur en exterieurglas van je motorvoertuig grondig en zonder vlekken reinigen? Dan is Aensõ Pureview Glasscleaner precies wat je nodig hebt. Aensõ Pureview Glasscleaner is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van het glas rondom voertuigen. Het product is verrijkt met speciale ingrediënten die het glas diep reinigen en beschermen. Het product is veilig voor alle soorten glas, waaronder getint glas, en laat geen vlekken achter. Het product is eenvoudig in gebruik. Breng het aan op het glas en laat het 10 minuten inwerken. Aensõ Pureview Glasscleaner is een uitstekende oplossing voor het reinigen van glas rondom voertuigen. Het product is ontwikkeld met speciale ingrediënten die het glas grondig reinigen, beschermen en de helderheid ervan verhogen. Daarnaast is Pureview sterk genoeg om nicotine- en teerfilms in roker\’s auto\’s te verwijderen, evenals insecten, verkeersfilm en vuil met een kristalheldere afwerking.

Hoe te gebruiken?

Spray op glas en veeg weg met een schone microvezeldoek in rechte lijnen. Veeg eventueel met een andere microvezeldoek schoon.

Ingrediënten

Niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen <5%

Waarschuwing: Aensõ Pureview Glasscleaner kan een allergische reactie veroorzaken. Vermijd dan ook contact in ogen, op huid of op kleding. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Bekijk ook:

Bekijk ook:

Wil jij weten hoe je op de juiste manier je auto kunt schoonmaken?

Meld je dan aan en mis geen enkel blog!

Serge Langendoen in een auto

We zullen nog meer blogs posten over de Pre-wash, de two-bucket-method, over hoe je je auto wast in de zon, hoe je deze beschermt en nog veel meer!