Horizontaal logo van Aensõ
Add to Wishlist

Aensõ Primeuse Pre-wash Degreaser

17.95

Detailing producten zoals je deze nog nooit ervaren hebt.

Productomschrijving

Ben je op zoek naar een effectieve oplossing om sterk vervuilde oppervlakken te reinigen? Dan is Aensõ Primeuse Prewash Degreaser de perfecte oplossing voor jou! Deze geconcentreerde ontvetter is speciaal ontwikkeld om afzettingen van straatvuil, zout en vet los te weken, zodat je oppervlakken grondig kunt reinigen. De Aensõ Primeuse Prewash Degreaser is een geconcentreerde degreaser die speciaal is ontwikkeld voor voor het reinigen van sterk vervuilde oppervlakken. Het is een unieke formule die toepasbaar is op een breed scala aan oppervlakken. Het heeft een fijne schuimstructuur die zich gemakkelijk over het oppervlak verdeelt. Het schuim zal de verontreinigingen oplossen en absorbeert vet, olie, zand en andere afzettingen, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden verwijderd. Aensõ Primeuse Pre-wash Degreaser is een milieuvriendelijke en veilige degreaser die vrij is van schadelijke stoffen zoals chlorine, fosfaten en fenolen. Bovendien is het biologisch afbreekbaar en zal het geen schade aanrichten aan het milieu. De degreaser is eenvoudig te gebruiken en is daarom ideaal voor alle soorten vervuilde oppervlakken. Kortom, Aensõ Primeuse Pre-wash Degreaser is een uitstekende oplossing voor het reinigen van sterk vervuilde oppervlakken. Het is een milieuvriendelijk product dat veilig is voor het milieu, en het is eenvoudig te gebruiken. Bovendien is het effectief in het verwijderen van hardnekkige verontreinigingen, waardoor je oppervlakken grondig kunnen worden gereinigd.

Maar wat is een Pre-Wash eigenlijk?
Prewash is een product dat wordt gebruikt om de buitenkant van je auto te reinigen nog voordat je begint met het wassen. Waarom kun je je auto niet direct wassen? Als je direct je auto begint te boenen loop je risico op schade aan de lak door vuil dat schuurt over je lak. Daarnaast helpt een Pre-wash hardnekkige vlekken, aanslag, insectenresten en ander vuil beter te verwijderen. 

 

Hoe te gebruiken?

Spray op een vervuild oppervlak en laat reageren. Werk indien nodig in met een zachte borstel. Afspuiten met hogedrukreiniger. Dit product kan worden toegevoegd aan Aensō snowfoams en Aensō One shampoo om hun prestaties te verbeteren. Niet laten drogen op het oppervlak!

 

Ingrediënten

Anionogene oppervlakteactieve stoffen <5%, niet-homogene oppervlakteactieve stoffen <5%, limoneen <10%, kleur, parfum.

Waarschuwing: Primeuse Pre-Wash kan een allergische reactie veroorzaken. Vermijd daarom contact met ogen, op huid of op kleding. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Bekijk ook:

Bekijk ook:

Wil jij weten hoe je op de juiste manier je auto kunt schoonmaken?

Meld je dan aan en mis geen enkel blog!

Serge Langendoen in een auto

We zullen nog meer blogs posten over de Pre-wash, de two-bucket-method, over hoe je je auto wast in de zon, hoe je deze beschermt en nog veel meer!