Horizontaal logo van Aensõ
Add to Wishlist

Aensõ Polaris Snowfoam

17.95

Detailing producten zoals je deze nog nooit ervaren hebt.

Productomschrijving

De Aensõ Polaris Snowfoam is een revolutionair product dat ervoor zorgt dat je motorvoertuig schoon en stralend blijft. Het schuim helpt bij het verwijderen van vuil, modder, vetvlekken en andere verontreinigingen op het oppervlak. Het product is gemaakt met een speciale formule die ervoor zorgt dat het product zacht en schuimend is, waardoor het gemakkelijker is om vuil en verontreinigingen te verwijderen. Het schuim is heel veelzijdig, waardoor het geschikt is voor alle soorten oppervlakken. De Aensõ Polaris Snowfoam is heel makkelijk en veilig in gebruik. Het schuim is niet agressief en zal dus niet schade brengen aan het oppervlak. Het is eenvoudig aan te brengen, omdat het schuim alleen maar op het oppervlak hoeft te worden verdeeld en vervolgens na de inwerktijd met water weggespoeld hoeft te worden. Het product is dan ook perfect voor een professionele start om uw voertuig te wassen. Kortom, de Aensõ Polaris Snowfoam is een geweldige oplossing voor het verwijderen van vuil en andere verontreinigingen op het oppervlak van motorvoertuigen. Het product is veilig, veelzijdig en heel makkelijk in gebruik, waardoor het ideale hulpmiddel is voor het maken van een professionele finish touch. Probeer het vandaag nog en zie je voertuig weer stralen!

 

Hoe te gebruiken?

Voeg 1 ml Polaris toe aan 10 ml water in een schuimlans en meng goed tot het is opgelost. Verdeel het schuim op de auto en laat het reageren. Afspuiten met hogedrukreiniger. Niet laten drogen op het oppervlak!

 

Ingrediënten

Anionogene oppervlakteactieve stoffen <5%, niet-homogene oppervlakteactieve stoffen, kleur, parfum

Waarschuwing: Polaris Snowfoam kan allergische huidreacties veroorzaken. Vermijd daarom contact met ogen, op huid of op kleding. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Bekijk ook:

Bekijk ook:

Wil jij weten hoe je op de juiste manier je auto kunt schoonmaken?

Meld je dan aan en mis geen enkel blog!

Serge Langendoen in een auto

We zullen nog meer blogs posten over de Pre-wash, de two-bucket-method, over hoe je je auto wast in de zon, hoe je deze beschermt en nog veel meer!