Horizontaal logo van Aensõ
Add to Wishlist

Aensõ Orbit Tire Dressing (satin)

19.95

Detailing producten zoals je deze nog nooit ervaren hebt.

Productomschrijving

De Aensõ Orbit Tire Dressing (satin) is een revolutionaire manier om je banden een professionele glans te geven. Het product is speciaal ontworpen om ervoor te zorgen dat je banden een satijn zwarte afwerking krijgen die eruit ziet alsof de banden net gepolijst zijn. Het is ideaal voor het verfraaien van je auto, maar ook voor het maken van een goede eerste indruk. Het product werkt door het aanbrengen van een speciale formule die een duurzame glans op de banden achterlaat. De formule houdt vuil en vlekken tegen en biedt langdurige bescherming tegen UVstraling en weersinvloeden. Het is eenvoudig aan te brengen met een doek of spons, zodat je zonder veel moeite een professioneel resultaat krijgt. Het is duurzaam en biedt een lange levensduur. Het is ook makkelijk aan te brengen met een doek of spons en het biedt een bescherming tegen UV-straling en weersinvloeden. Het is niet vettig en de unieke formule wordt snel opgenomen door de oppervlakte, wat voorkomt dat het in de rondte wordt geslingerd bij het rijden. Kortom, als je op zoek bent naar een product om je banden een professionele glans te geven, dan is de Aensõ Orbit Tire Dressing (satin) precies wat je zoekt.

 

Hoe te gebruiken?

Maak de band grondig schoon met Aensõ Revolve banden reiniger. Droog de banden voor een optimaal resultaat. Breng Orbit op de band aan met een banden applicator of kwast en verdeel het gelijkwaardig over de band. Laat het product op de band, totdat het ingetrokken is. Teveel aangebracht product kan afgenomen worden met een microfiber doek.

Orbit is watergedragen en kan daardoor worden aangebracht op natte banden. Het zal de banden niet glad maken.

 

Ingrediënten

Niet-iogene oppervlakte actieve stoffen <5%, glycerol, gemodificeerd amisiloxaan, kleur, parfum.

Waarschuwing; Orbit Tire Dressing kan allergische huidreacties veroorzaken. Vermijd daarom contact met ogen, op de huid en op kleding. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Bekijk ook:

Bekijk ook:

Wil jij weten hoe je op de juiste manier je auto kunt schoonmaken?

Meld je dan aan en mis geen enkel blog!

Serge Langendoen in een auto

We zullen nog meer blogs posten over de Pre-wash, de two-bucket-method, over hoe je je auto wast in de zon, hoe je deze beschermt en nog veel meer!