Horizontaal logo van Aensõ
Add to Wishlist

Aensõ One Shampoo for coating maintenance

15.95

Detailing producten zoals je deze nog nooit ervaren hebt.

Productomschrijving

Keramische coatings zijn een van de meest kostbare en krachtige coatingmogelijkheden die er zijn. Vaak gaat zo’n beschermlaag op je lak langer dan 2 jaar mee. Met de juiste onderhoudsproducten kun je deze beschermlaag langer onderhouden. De Aensõ One Shampoo is hier speciaal voor gemaakt. Hiermee kun je deze coatings makkelijk onderhouden en genieten van een optimale prestatie. Deze shampoo is uniek in zijn formulering zonder toevoeging van siliconen of wax. Deze ingrediënten zouden de prestaties van de coating namelijk kunnen verminderen. One Shampoo reinigt grondig, verwijdert stof en vuil en verzacht het oppervlak. De formule is ook geschikt voor het verwijderen van olie, vet en was. Het is gemaakt van duurzame ingrediënten die de coating beschermen en de levensduur verlengen. De One Shampoo for coating maintenance is een veelzijdige, krachtige shampoo die je coatings schoon en glanzend laat glimmen. Het is een eenvoudige en effectieve manier om je coatings te onderhouden en te beschermen.

 

Hoe te gebruiken?

Voeg 3-4 ml shampoo per liter water toe in een wasemmer en schuim op met een slang of hogedrukreiniger. Voeg meer product toe voor betere reinigingskracht of meer schuim. Was het voertuig met een washandschoen volgens de methode met twee emmers. Niet laten drogen op het oppervlak! Wegwassen met hogedrukreiniger.

 

Ingrediënten

Aanionogene oppervlakteactieve stoffen <5%, niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen, kleur, parfum

Waarschuwing: One Shampoo kan een allergische huidreactie veroorzaken. Vermijd daarom contact in ogen, op huid of op kleding. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Bekijk ook:

Bekijk ook:

Wil jij weten hoe je op de juiste manier je auto kunt schoonmaken?

Meld je dan aan en mis geen enkel blog!

Serge Langendoen in een auto

We zullen nog meer blogs posten over de Pre-wash, de two-bucket-method, over hoe je je auto wast in de zon, hoe je deze beschermt en nog veel meer!