Horizontaal logo van Aensõ
Add to Wishlist

Aensõ Isern Wheel Cleaner

18.95

Detailing producten zoals je deze nog nooit ervaren hebt.

Productomschrijving

De Aensõ Isern Wheel Cleaner is de ultieme oplossing voor velgenreiniging. Deze sterk geconcentreerde wielreiniger is speciaal ontworpen om ijzerafzetting, zoals remstof, efficiënt en veilig te verwijderen, zonder waxen, coatings of sealants te beschadigen.

Isern is zeer effectief bij het verwijderen van remstof en straatvuil, wat vaak moeilijk weg te krijgen is. Het reinigt diep en verwijdert zelfs de hardnekkigste verontreinigingen, zonder dat er krassen op uw velgen ontstaan. Hierdoor blijven je velgen er langer als nieuw uitzien.

Onze Wheel Cleaner is veilig voor gebruik op alle soorten velgen, van lichtmetaal tot koolstofvezel. De formule is ook milieuvriendelijk, dus je hoeft je geen zorgen te maken over schade aan je omgeving. Probeer de Aensõ Isern Wheel Cleaner nu uit en ervaar het gemak van diepe reiniging en een showroom-glans op je wielen!

 

Hoe te gebruiken?

Het gebruik van Isern is simpel: spray het op de wielen, remklauwen en andere oppervlakken die schoongemaakt moeten worden. Werk indien nodig in met een zachte borstel. Laat het even intrekken en spoel het af met een hogedrukspuit of een tuinslang. Tijdens het proces zal de reiniger paars verkleuren, waardoor je ziet waar het werkt. Na het afspoelen zult je een schoon, ontvet en vlekvrij oppervlak zien. Laat Isern niet laten drogen op het oppervlak en breng het ook niet aan op banden!

Ingrediënten

Niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen <5%, natriummercaptoacetaat

Waarschuwing: Isern kan een allergische huidreactie veroorzaken. Vermijd daarom contact in ogen, op huid of op kleding. Draag voor de zekerheid beschermende handschoenen en oogbescherming.  Adem Nevel spray niet in, slik het niet in en eet, drink of rook niet tijdens het gebruik van dit product. Spoel af met veel water mocht je toch in contact komen met Isern. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Bekijk ook:

Bekijk ook:

Wil jij weten hoe je op de juiste manier je auto kunt schoonmaken?

Meld je dan aan en mis geen enkel blog!

Serge Langendoen in een auto

We zullen nog meer blogs posten over de Pre-wash, de two-bucket-method, over hoe je je auto wast in de zon, hoe je deze beschermt en nog veel meer!