Horizontaal logo van Aensõ
Add to Wishlist

Aensõ Halo Hydrophobic Shampoo

19.95

Detailing producten zoals je deze nog nooit ervaren hebt.

Productomschrijving

De Aensõ Halo Hydrophobic Shampoo is de perfecte oplossing voor degenen die op zoek zijn naar een effectieve manier om hun voertuig te beschermen. Deze unieke shampoo bevat toegevoegde hydrofobe polymeren, die een tijdelijke bescherming bieden tegen vuil, water en andere elementen die de glans van je voertuig kunnen aantasten.

Het gebruik van de shampoo is erg eenvoudig: breng het op een vochtige microvezeldoek of washandschoen aan en was het voertuig grondig. De shampoo laat een dunne laag achter op de lak, die het voertuig beschermt tegen water en vuil. Hierdoor blijft uw voertuig langer schoon en glanzend.

Maar de Aensõ Halo Hydrophobic Shampoo doet niet alleen het voertuig schoner en glanzender, het maakt het ook gemakkelijker om schoon te maken, omdat vuil en water niet meer zo gemakkelijk op het voertuig blijven plakken. Hierdoor bespaart u tijd en moeite bij het wassen van uw voertuig.

Onze unieke shampoo is veilig voor gebruik op alle soorten lak, en kan gebruikt worden in combinatie met andere was- en poetsproducten. Dus of u nu een auto, motor, boot of camper heeft, de Aensõ Halo Hydrophobic Shampoo is de perfecte oplossing voor uw bescherming van uw voertuig. Probeer het nu uit en voel het verschil!

 

Hoe te gebruiken?

Voeg 3-4 ml shampoo per liter water toe in een was emmer en schuim op met slang of hogedrukreiniger. Voeg meer product toe voor een betere reinigingskracht of een krachtiger hydrofoob effect. Vanwege het hydrofobe karakter zijn de schuimvormende eigenschappen van dit product verminderd. Was het voertuig met een washandschoen volgens de two buckt methode met twee emmers. Niet laten drogen op het oppervlak! Wegspoelen met hogedrukreiniger. Daarna het voertuig drogen. Het hydrofobe effect werkt niet voordat het voertuig droog is.

Aensõ Halo is het het meest geschikt voor voertuigen waarop geen beschermende producten zijn aangebracht. Daarom raden we ook niet aan om voertuigen met een keramische coating of soortgelijke bescherming te behandelen met Halo.

Bekijk ook:

Bekijk ook:

Wil jij weten hoe je op de juiste manier je auto kunt schoonmaken?

Meld je dan aan en mis geen enkel blog!

Serge Langendoen in een auto

We zullen nog meer blogs posten over de Pre-wash, de two-bucket-method, over hoe je je auto wast in de zon, hoe je deze beschermt en nog veel meer!