Horizontaal logo van Aensõ
Add to Wishlist

Aensõ Gleam Detailspray

17.95

Detailing producten zoals je deze nog nooit ervaren hebt.

Productomschrijving

Aensõ Gleam Detailspray beschermt de glans van je auto, verbetert de kleur van je lak, verwijdert fijne krassen en maakt deze ongelofelijk zacht om aan te raken. Deze innovatieve formule combineert gebruiksgemak met uitstekende prestaties.

Het product werkt op een eenvoudige manier, je spuit de detailspray op een schone en droge auto, en vervolgens polijst je deze met een zachte microvezeldoek voor een prachtige glans. Je kunt de spray ook gebruiken na het wassen van je auto als bescherming tegen vuil en weersinvloeden.

Maar Aensõ Gleam Detailspray doet niet alleen maar je auto glanzen, het is ook nog eens beschermend voor je lak. Het helpt om UV-straling te blokkeren en de auto beschermen tegen weersinvloeden. Dit effect duurt 8 of meer weken, afhankelijk van de wasfrequentie en het gebruik van het voertuig.

Dus, of je nu een professional bent of gewoon een auto-fan, met Aensõ Gleam Detailspray haal je een unieke snelle detailer in huis die gebruiksgemak combineert met uitstekende prestaties. Probeer het vandaag nog uit en zie hoe gemakkelijk het is om je auto in topconditie te houden!

 

Hoe gebruik je het?

Spray op het oppervlak en veeg met een nieuwe, goede kwaliteit microvezeldoek tot het glimmend en vlekvrij is. Laat het niet drogen op het oppervlak!

Gleam kan worden aangebracht op lak, glas en exterieur kunststof.

 

Ingrediënten

Niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen <5%, 2-propanol <2%, ethylalcohol <2%, kleur, parfum

Waarschuwing: De detailspray kan een allergische huidreactie veroorzaken. Vermijd dan ook contact in ogen, op huid of op kleren. Houdt ook buiten het bereik van kinderen.

Bekijk ook:

Bekijk ook:

Wil jij weten hoe je op de juiste manier je auto kunt schoonmaken?

Meld je dan aan en mis geen enkel blog!

Serge Langendoen in een auto

We zullen nog meer blogs posten over de Pre-wash, de two-bucket-method, over hoe je je auto wast in de zon, hoe je deze beschermt en nog veel meer!