Horizontaal logo van Aensõ
Add to Wishlist

Aensõ Drift Clay Lube

14.95

Detailing producten zoals je deze nog nooit ervaren hebt.

Productomschrijving

Ben je op zoek naar de volgende generatie clay lube? Aensõ Drift Clay Lube is hier om je detailing game naar een geheel nieuw niveau te tillen!

Voor hardnekkig vuil zoals insectenresten, roet, teer, spuitnevel, industriestof of overig aangekoekt hardnekkig vuil op alle gelakte, polyester, glazen en kunststof oppervlakken is het handig om een Clay Bar te gebruiken. Een Clay Bar is een stukje klei waar je hardnekkig vuil mee van je auto kan halen. Dit doe je al door het stukje klei over je auto heen en weer te bewegen. Om krassen op je lak te voorkomen en de Clay Bar soepel over de lak van je auto te laten glijden is het handig om een middel te gebruiken die je Clay Bar makkelijk laat glijden. Dit middel heet Clay Lube.

Drift clay lube is zonder toevoegingen van wax, siliconen of glijmiddelen en biedt de perfecte glijdende eigenschappen aan de Clay Bar. De unieke, gepatenteerde formule biedt goede reinigingsmogelijkheden voor het product. Drift is veilig en breekt de meeste Clay Bars niet af. Door de samenstelling kan het gemakkelijk worden weggespoeld met zuiver water.

 

Hoe te gebruiken?

De Clay Lube van Aensõ helpt hardnekkig vuil te verwijderen van het lak van je auto zonder dat je bang hoeft te zijn voor beschadigingen. Daarbij is het eenvoudig te gebruiken. Gebruik simpelweg een kleine hoeveelheid van de Clay Lube op een gewassen en vochtige auto, en glijd met de Clay Bar over de lak. Zo eenvoudig is het! In deze link wordt in 12 stappen uitgelegd hoe de Clay Bar en Lube precies gebruikt moeten worden.

 

Ingrediënten:

Niet-homogene oppervlakteactieve stoffen <5%, kleur, parfum

Waarschuwing: Buiten bereik van kinderen bewaren. Vermijd contact in ogen, op huid of op kleding.

Bekijk ook:

Bekijk ook:

Wil jij weten hoe je op de juiste manier je auto kunt schoonmaken?

Meld je dan aan en mis geen enkel blog!

Serge Langendoen in een auto

We zullen nog meer blogs posten over de Pre-wash, de two-bucket-method, over hoe je je auto wast in de zon, hoe je deze beschermt en nog veel meer!