Horizontaal logo van Aensõ
Add to Wishlist

Aensõ Core Interior Dressing

15.95

Detailing producten zoals je deze nog nooit ervaren hebt.

Productomschrijving

De Aensõ Core Interior Dressing is een revolutionair interieur detailing product van de volgende generatie! Deze multifunctionele formule reinigt en beschermt het interieur van motorvoertuigen in één stap. Deze krachtige formule is zeer effectief in het verwijderen van vuil, stof en vlekken. Het product is een perfecte vervanger voor meerdere producten die gebruikt worden om het interieur van motorvoertuigen schoon te maken. De Aensõ Core Interior Dressing is gebaseerd op het unieketriple action principe van reiniging, bescherming en verzorging. Het reinigt het oppervlak en verwijdert vuil, stof, vlekken en krassen. Daarnaast beschermt het, het oppervlak tegen verkleuring, veroudering en vocht. En laatste, maar zeker niet onbelangrijkste, verzorgt het oppervlak door het een glimmende finish te geven. De Aensõ Core Interior Dressing is een absolute musthave voor iedereen die het interieur van hun motorvoertuig in perfecte staat wil houden. Het is eenvoudig in gebruik en is geschikt voor het reinigen, beschermen en verzorgen van het interieur van motorvoertuigen. Met deze krachtige formule heeft u alle producten in één stap.

Aensõ Core Interier Dressing zal de kleur van kunststof binnenin mild verbeteren en een vlekvrije, satijnen afwerking achterlaten. Core kan ook worden toegepast op beeldschermen en aanraakschermen.

 

Hoe te gebruiken?

Spray op een microvezeldoek en veeg het oppervlak schoon en vlekvrij. Gebruik indien nodig een andere microvezeldoek om overtollig product weg te vegen.

 

Ingrediënten:

Niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen <5%, gemodificeerd aminosiloxaan.

Waarschuwing: Aensõ Core Interior Dressing kan een allergische huidreactie veroorzaken. Vermijd daarom contact in ogen, op huid of op kleding. Houdt ook buiten het bereik van kinderen!

Bekijk ook:

Bekijk ook:

Wil jij weten hoe je op de juiste manier je auto kunt schoonmaken?

Meld je dan aan en mis geen enkel blog!

Serge Langendoen in een auto

We zullen nog meer blogs posten over de Pre-wash, de two-bucket-method, over hoe je je auto wast in de zon, hoe je deze beschermt en nog veel meer!