Horizontaal logo van Aensõ
Add to Wishlist

Aensõ Aquila Wet Application Sealant

15.95

Detailing producten zoals je deze nog nooit ervaren hebt.

Productomschrijving

De Aensõ Aquila wet application sealant is de perfecte manier om je lak te beschermen tegen water, vuil en UV-straling. Het is een krachtige, duurzame sealant die gemakkelijk aan te brengen is. De sealant werkt doordat er een waterdichte barrière wordt gecreëerd tussen de materialen waardoor het water, vuil en de UV-straling geen kans meer krijgen om schade aan te richten. Wanneer het na een wasbeurt op een nat oppervlak wordt gespoten, verspreidt het zich snel over het oppervlak en vormt een beschermende laag met een houdbaarheid van enkele weken. 

De sealant is gemaakt van een milieuvriendelijke, watergedragen formule die ontworpen is voor een lange levensduur. Het biedt een betrouwbare bescherming tegen water, vuil en UV-straling, waardoor je minder vaak je auto hoeft te onderhouden. De Aensõ Aquila wet application sealant is ideaal voor het beschermen van je lak. Het is makkelijk aan te brengen, duurzaam en milieuvriendelijk. Aquila kan worden aangebracht op alle gangbare oppervlakken aan de buitenkant van een voertuig – lak, glas, kunststof en rubber.


Hoe te gebruiken?

Was de auto eerst met Aensõ One (of een andere shampoo zonder toegevoegde actieve ingrediënten zoals wax en siliconen). Spuit na de laatste spoeling een paar sprays gelijkmatig op alle oppervlakken. Wacht een minuut en spoel af met een hogedrukreiniger. Laat Aquila niet te lang drogen op het oppervlak en vermijd direct gebruik in het zonlicht of op extreem hete oppervlakken!

 

Aensõ Aquila wet is niet geschikt voor de bescherming van softtops en cabrio’s!
Buiten bereik van kinderen bewaren.

Bekijk ook:

Bekijk ook:

Wil jij weten hoe je op de juiste manier je auto kunt schoonmaken?

Meld je dan aan en mis geen enkel blog!

Serge Langendoen in een auto

We zullen nog meer blogs posten over de Pre-wash, de two-bucket-method, over hoe je je auto wast in de zon, hoe je deze beschermt en nog veel meer!