Horizontaal logo van Aensõ
Add to Wishlist

Aensõ Animãte Insect Remover

14.95

Detailing producten zoals je deze nog nooit ervaren hebt.

Productbeschrijving

De Aensõ Animãte Insect Remover weekt los en verwijdert zowel verse als gedroogde insecten en hun spetters van verschillende oppervlakken, zonder de noodzaak om te schrobben. De Insect Remover is verrijkt met speciale ingrediënten, en helpt je om gemakkelijk, snel en grondig insecten en hun spetters te verwijderen van je voertuig, waardoor je voertuig er als nieuw uit komt te zienHet product helpt je om je voertuig te laten glanzen en een perfecte finish te behalen. Dus als je op zoek bent naar een krachtige insectenverwijderaar die je voertuig grondig reinigt zonder dat je veel moeite hoeft te doen, dan is de Aensõ Animãte Insect Remover de perfecte oplossing!

De formule van Animāte is van nature pH-neutraal en er zijn geen buffers aan toegevoegd. Het heeft geen invloed op coatings, sealants of wax en kan veilig worden gebruikt op lak, metaal, plastic en glasoppervlakken.

 

Hoe te gebruiken?

Spray Animãte op het oppervlak en laat het enkele minuten weken. Laat niet op het oppervlak drogen. Bewerk indien nodig met een zachte kwast om verontreinigingen los te maken. Spoel het vervolgens weg met een hogedrukreiniger.

 

Ingrediënten:

Niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen <5%, amfotere oppervlakteactieve stoffen <5%, anionogene oppervlakteactieve stoffen <5%, glycerol, ethylalcohol, propyleenglycolmonobutylether, kleurstof, parfum

Waarschuwing: Animãte Spray kan soms huid- en oogirritatie veroorzaken. Zorg er daarom voor dat het niet in ogen, op huid of op kleding komt. Aensõ raadt aan om beschermende handschoenen of oogbescherming te dragen als dit mogelijk is. Houdt ook buiten het bereik van kinderen!

Bekijk ook:

Bekijk ook:

Wil jij weten hoe je op de juiste manier je auto kunt schoonmaken?

Meld je dan aan en mis geen enkel blog!

Serge Langendoen in een auto

We zullen nog meer blogs posten over de Pre-wash, de two-bucket-method, over hoe je je auto wast in de zon, hoe je deze beschermt en nog veel meer!