Horizontaal logo van Aensõ
Add to Wishlist

Aenso Allround (APC) Allesreiniger

14.95

Detailing producten zoals je deze nog nooit ervaren hebt.

Productomschrijving

Het Allround APC (all purpose cleaner) concentraat is ontwikkeld voor het reinigen van diverse binnen- en buitenoppervlakken van motorvoertuigen. Het is krachtig genoeg voor reguliere buitenreinigingstaken, maar toch zacht genoeg voor het reinigen van binnenopervlakken, waaronder kunststoffen, dashboards en andere. Hoewel het er niet specifiek voor ontworpen is, is het veilig voor leder en vinyl.

Hoe te gebruiken?

Verdunnen tot 1:30 of puur gebruiken. Afhankelijk van mate van vervuiling. Spray op het oppervlak en veeg weg met een microvezeldoek. Borstel indien gewenst met een zachte borstel/kwast. Werk in secties. Niet laten drogen op het oppervlak. Niet gebruiken in direct zonlicht of op extreem hete oppervlakken.

 

Ingrediënten

2- (2-butoxyethoxy)ethanol, ethanol, Lauramineoxide, Isopropanol.

 

Waarschuwing

Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Buitengebruik van kinderen houden. Voorkom lozing in het milieu. Inhoud en verpakking afvoeren naar inzamelpunt voor gevaarlijk of bijzonder afval.

Bekijk ook:

Bekijk ook:

Wil jij weten hoe je op de juiste manier je auto kunt schoonmaken?

Meld je dan aan en mis geen enkel blog!

Serge Langendoen in een auto

We zullen nog meer blogs posten over de Pre-wash, de two-bucket-method, over hoe je je auto wast in de zon, hoe je deze beschermt en nog veel meer!